خانه » مشاهیر خاندان » نخبگان » پزشکان » دکتر سیده حوری میر محمد صادقی

دکتر سیده حوری میر محمد صادقی

 کد شجره نامه : 924202 

دکتر حوری میر محمد صادقی، فرزند مرحوم سید اصغر و از نوادگان مرحوم سید عبد الرزاق میرمحمدصادقی می باشند.

سوابق تحصیلی اجرایی : 
دانشیار و عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی 
فارغ التحصیل رشته دندانپزشکی عمومی دانشگاه شهید بهشتی در سال 1384 
فارغ التحصیل رشته تخصصی ارتودنسی از دانشگاه تهران در سال 1388 
عضو انجمن نخبگان ایران 
دارای بیش از 10 سال فعالیت در زمینه تخصصی ارتودنسی 
مسوول فنی و عضو هیئت موسس کلینیک قلهک تهران

نویسنده و گرداورنده کتابهای :

مال اکلوژن Class II از تشخیص تا درمان

ناشر: رویان پژوه
پدیدآورنده: حوری میرمحمدصادقی، شیوا شکریان، فاطمه نامور
سال چاپ: 13961
 
 
 

چکیده مراجع دندانپزشکی (CDR ارتودنسی بیشارا)

ناشر: شایان نمودار
پدیدآورنده: سیدامیرحسین میرهاشمی، محسن شیرازی، حوری میرمحمدصادقی
سال چاپ: 1386
 

دیدگاه‌های مطلب “دکتر سیده حوری میر محمد صادقی

  • خواهر من دکتر حوری میرمحمدصادقی به حق اسمش را درست و دقیق انتخاب کردیم، وقتی به دنیا آمد. من که اولی بودم و آقا سیدمهران و آقا سیدرضا و آقاسید امیرحسین دومی و سومی و چهارمی بودند ومن هم که خواهر نداشتم
    چشمم به دنبال خواهرانی که در کنار هم راه می رفتند و دلم خواهر می خواست خیلی شدید. تا اینکه در ۱۹ سالگی ام که تازه عقد کرده بودم ، خداوند علی اعلی یک خواهر حوری صفت به من داد و من خیلی خیلی خوشحال شده بودم. اسم های مختلفی براش پیشنهاد می دادم قطره ، سوگل و …. تا اینکه مادرم (سیده انسیه حوری بیریایی) ناگهان روی شیشه شیر خواهرم دیدند که پرستارها نوشته اند * حوری* البته بخش دوم اسم مادرم را .
    در منزل مشغول پیشنهاد دادن برای اسم خواهرم بودیم من می گفتم …. و…. و … ناگهان مادرم گفتند همین اسمی که پرستارها روی شیشه اش نوشته اند خوبه. یعنی *حوری* که من هم گفتم بله خوبه گیتی و حوری به هم میاد.. ببخشید پر حرفی کردم. خلاصه اینکه خواهرم، اسمش حوری است و مهم تر اینکه حوری صفت هم هست. او رتبه ۲ رقمی مرحله اول کنکور تجربی و همچنین مرحله دوم کنکورتجربی سال ۱۳۷۷ ، بسیار مهربان، از خودگذشته، پرتلاش و مثل مادر و پدرمان ، از خودگذشته است.

نظر خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *