شجره نامه
من این شرافت خود را به عالمی ندهم
که هست باب بزرگم علی ولی الله
سلسله ی جلیله سادات میرمحمدصادقی که غالبا از علما و فقها بوده اند؛ داری شجره نامه ی معتبر می باشند و دانشمندان علم نسب شناسی صحت آن را گواهی نموده اند. این شجره ی طیبه، اولاد آقامیرمحمداسماعیل واعظ، از علمای بزرگ اصفهان در نیمه اول قرن ۱۲ هجری شمسی و امام جماعت مسجد عباسی بود.
وی دارای ۳ پسر با نام های میرمحمدرفیع، میرمحمدتقی و میرمحمدباقر بوده که از ایشان جمعا صاحب ۱۴ نوه پسر می شود و همگی از عالمان بزرگ بوده اند. یکی از این نوادگان، عالم جلیل القدر جناب آقامیرمحمدصادق است. او که یگانه عصر خود شمرده می شد به اندازه ای مورد توجه مردم بود که حاکمان اصفهان شان و جایگاه او را شناخته، بدون اذن وی تصمیمات جدید اتخاذ نمی کردند. این امر باعث شهرت نام آقا میرمحمدصادق در اصفهان شد. در نتیجه با اینکه سرسلسله خاندان، میرمحمداسماعیل نام داشت و اجداد همگی از علماء بزرگ بودند؛ این خاندان منسوب به میرمحمدصادقی گردید. البته در حدود یک صده پیش برای صدور شناسنامه و درج فامیل، برخی از عشیره ها بر اساس شهرت های عشیره ای اقدام نمودند. و اینگونه فامیل های نورصادقی، مدرس صادقی، مدرس، مدرس مطلق، مدرس هاشمی، مدرس زاده، نکویی زهرایی، سیدحسینی، هاشم الحسینی، طیب، چاوشی زاده، خادمی و گلی شکل گرفت که همگی از یک خاندان هستند.
ضرورت حفظ و تکمیل شجره نامه خاندان و دغدغه بزرگان بر تدوین نظام مند و دقیق آن پس از سالها نتیجه داد و به روز رسانی شجره نامه از آبان ماه ۱۳۹۸ آغاز گردید و خوشبختانه این میراث گرانقدر که نسل اندر نسل تدوین و ضبط گردیده بود، احیاء و برای نسل های بعد حفظ گردید.
گزارش مختصر از فعالیت های انجام گرفته در قسمت شجره نامه
شما میتوانید نمونه هایی از شجره نامه های قدیمی و شجره نامه های به روز رسانی شده رادر قسمت های زیر ملاحظه فرمایید: